VEELGESTELDE VRAGEN

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jou vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Cursussen

Hoe lang heb ik toegang tot een cursus?

Je hebt levenslang toegang tot de cursus voor de eenmalige betaling. Het cursus materiaal blijft online op dezelfde plek te vinden. Eventuele extra’s als bijvoorbeeld feedback door de trainer of toegang tot bepaalde workshops en masterclasses zijn voor een bepaalde duur geldig.

Kan ik een cursus delen met anderen?

De aankoop van een cursus is gebonden aan jouw gebruikersaccount op de website van PhotoBoosters. Dat account is persoonlijk. Wanneer er onrechtmatig gebruik wordt gedetecteerd wordt het account geblokkeerd tot nader order. We steken veel tijd, energie en geld in de cursussen van PhotoBoosters. We zouden het op prijs stellen als al onze cursisten dat respecteren 🙂

Hoe werkt een cursus?

De cursus is online opgeslagen en kan je niet downloaden. Je volgt de cursus op de website van PhotoBoosters, die je kan benaderen via je computer of via je telefoon. Op die manier hebben wij alle mogelijkheden om jouw fotografie naar een volgend level te boosten!

Kan ik een cursus cadeau doen?

Jazeker! Stuur een mailtje naar info@photoboosters.nl met je gegevens, de gegevens van de begunstigde, de gelegenheid en de cursus die je kado wilt doen en je ontvangt een gepersonaliseerde kadobon van ons retour met daarop een couponcode voor de betreffende cursus!

Betaling en terugbetaling

Ik koop zakelijk. Krijg ik een factuur?

Iedereen die een cursus aankoopt via onze website ontvangt een pdf-factuur in zijn e-mail. Daarop staan de door jou ingevulde gegevens vermeld en de BTW.

Hoe kan ik betalen?

Op dit moment accepeteren we alleen betalingen via iDEAL.

Ik had iets anders verwacht. Kan ik mijn geld terug krijgen?

Allereerst vinden we dat bij PhotoBoosters natuurlijk heel jammer om te horen! Mocht de cursus niet zijn wat je ervan verwacht had, dan horen wij dat graag binnen 14 dagen van je via info@photoboosters.nl onder vermelding van je ordernummer. Je ontvangt dan het gehele bedrag binnen 14 dagen retour op je rekening.

Overige

Ik ben mijn wachtwoord vergeten...

Je kan je wachtwoord resetten via deze link. Als dat nog steeds niet werkt, horen we graag even van je via info@photoboosters.nl.

Ik heb een vraag over de inhoud van een cursus

We proberen alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen in de PhotoBoosters cursussen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je nog een vraag hebt. Geen probleem! Mail je vraag naar vragen@photoboosters.nl. Je ontvangt dan z.s.m. een antwoord op je vraag! 

Wat voor apparatuur heb ik nodig?

Voor alle cursussen gaan we er van uit dat je een camera hebt waarmee je de belichting handmatig kan instellen. Dat wil zeggen, de ISO waarden, het diafragma en de sluitertijd. Als je twijfelt of je de juiste camera hebt, stuur dan even een mailtje naar vragen@photoboosters.nl met daarin de vermelding van het soort camera dat jij hebt en welke cursus je eventueel wilt gaan volgen. Dan kijken wij even mee!

Kan ik korting krijgen?

Op onze basiscursus geven we geen korting. Andere cursussen komen in aanmerking voor studentenkorting. Stuur een mail naar info@photoboosters.nl als jij denkt dat je hiervoor in aanmerking komt.

Heb ik dure software nodig?

Een kort antwoord: nee. Hoewel we ook niet meer om software heen kunnen als jij je fotografie naar een hoger niveau wil boosten. Je zou bijvoorbeeld kunnen beginnen met gratis proefversies van de Adobe software (Lightroom CC en/of Photoshop CC). Je kan dan altijd later nog kijken of je het waard vindt. Er zijn ook alternatieven op de software van Adobe te vinden.

Staat het antwoord op jou vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!