Een foto van Daan van Boerdonk. Een instructeur bij PhotoBoosters.
SNEL BETER LEREN FOTOGRAFEREN?
BASISCURSUS FOTOGRAFIE
Haal alles uit je digitale camera en leer VANDAAG nog beter fotograferen! Schrijf je nu in!

stel je voor..

 • Je stelt je camera zonder moeite zelf in
 • Je weet voor elke situatie de juiste belichting te kiezen
 • Je foto's zijn mooi scherp en nooit meer bewogen
 • Je weet welke apparatuur je het beste kunt gebruiken
 • Je maakt foto's die de ''wow-factor'' hebben!

Dat lijkt misschien nu nog onhaalbaar, maar na het afronden van deze basiscursus fotografie weet ik zeker dat je dit allemaal gaat lukken. Kortom: wanneer jij je aanmeldt voor deze cursus ben jij binnen no time je camera de baas en zal je nooit meer die automatische stand gebruiken!

Een fotograaf stelt zijn camera in

ERVARINGEN.

Aanrader

'' Hele fijne basiscursus! Daan legt helder uit, op een goed tempo en is nooit saai. Fijn ook dat je later v.w.b. specifieke onderdelen nog even kan terugkijken 'hoe het ook alweer zat. Aanrader! ''

Robin de Boer
19 mei 2019
Goede uitleg

"Daan legt de cursus duidelijk uit. Ook het praktijk hoofdstuk is fijn omdat je dat echt ziet hoe je de instelingen gebruikt."

Wytze Kuijper
16 maart 2019
Goede cursus

"De cursus zit goed in elkaar met een logische opbouw. Ook kreeg ik snel feedback op de ingeleverde foto's. Heel nuttig!"

Maxim Scheerman
13 maart 2019

de cursus.

Video afspelen

In deze basiscursus fotografie neem ik, Daan van Boerdonk, je mee in de wereld van de fotografie en leer ik jou onder alle omstandigheden om de mooiste foto’s te maken.

Ten eerste leer ik je in deze cursus de beginselen van de fotografie en ik geef antwoord op vragen waar ik zelf in het begin ook mee worstelde: hoe kies ik de juiste sluitertijd voor het onderwerp wat ik wil vastleggen? Wat is ISO? Hoe maak ik een goede scherpe foto? Dit en nog veel meer behandelen we in het theoriegedeelte.

Vervolgens laat ik je zien hoe je deze kennis creatief kan inzetten in de praktijk. Ik laat je zien hoe je met bijvoorbeeld een lange sluitertijd of een groot diafragma je foto’s naar een ander niveau kan tillen!

Na deze cursus zal jij jouw camera van de automatische stand afhalen en gebruiken om je creatieve fantasie om te zetten in foto’s die echt de “wow”-factor hebben! In de cursus zitten twee inleveropdrachten verwerkt waar je persoonlijk feedback op zult ontvangen. Op deze manier weet je zeker dat je op de goede weg zit.

Ik kijk er naar uit je te mogen verwelkomen in de basiscursus fotografie!

De handtekening van PhotoBoosters instructeur Daan van Boerdonk

WAT JIJ GAAT LEREN.

 • Wat voor apparatuur heb ik nodig om goede foto's te maken?
 • Hoe kies ik de juiste belichting?
 • Wat betekenen de begrippen diafragma, ISO en sluitertijd?
 • Wat is het verschil tussen JPG en RAW?
 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn foto's goed scherp worden?
 • Hoe kan ik werken met autofocus?
 • Hoe stel ik snel mijn camera op de goede manier in?
 • En nog veel meer...
En cursus volgt de basiscursus fotografie van PhotoBoosters
0 +
cursisten
0 %
tevredenheid
0 %
resultaat

DE INHOUD.

Een fotograaf stelt zijn camera in
INTRODUCTIE
In module 1 zal Daan je vertellen wat nou precies fotografie is, hoe je camera werkt en wat voor apparatuur er op de markt is. Vervolgens zal Daan dieper ingaan op de objectieven die je kan gebruiken en hij zal je laten zien wat voor apparatuur hij zelf gebruikt, maar ook toelichten waarom hij voor deze apparatuur heeft gekozen.
Een foto van Instructeur Daan van Boerdonk tijdens de basiscursus fotografie
DE THEORIE
In module 2 wordt dieper ingegaan op de theorie van het fotograferen. Daan behandeld alle aspecten die belangrijk zijn bij het bedenken en het maken van je foto, denk daarbij aan sluitertijd, diafragma, de belichtingsdriehoek, het verschil tussen JPG en RAW, de autofocus maar ook de diverse scherpstelmethodes.
Een Marshall op een circuit tijdens een race. Foto genomen tijdens de basiscursus fotografie van PhotoBoosters.
DE PRAKTIJK
In module 3 gaan we naar buiten en zal Daan op locatie de behandelde theorie in de praktijk brengen. Daan neemt je mee naar een racecircuit, de duinen en naar een portretshoot. Je zal duidelijk op locatie de werking van bijvoorbeeld diafragma en sluitertijd zien. Zo word de theorie uit module 2 je nog duidelijker.
Een hand bedient een laptop tijdens het bewerken van foto's
BONUS
Tot slot van de cursus zal Daan je verder op weg helpen. Hij zal zijn workflow op de computer kort uiteenzetten en de basis van fotobewerking laten zien. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de cursus of loop je vast bij het maken van een bepaalde foto, dan zal Daan je per mail proberen verder te helpen.
MODULE 1
MODULE 2
MODULE 3
EXTRA'S

WIE BEN IK?

Ik ben Daan van Boerdonkben freelance fotograaf en werk voor diverse opdrachtgevers, van event- en PR-bureaus tot bedrijven uit het MKB en horecagelegenheden. Mijn passie voor fotografie heb ik al van jongs af aan.

Die passie werkt zo aanstekelijk dat ik al veel mensen op weg heb geholpen om beter te gaan fotograferen. Diezelfde energie en dat enthousiasme voor fotografie probeer ik ook in de cursussen bij PhotoBoosters te leggen. Met het geven van deze cursussen hoop ik nog meer fanatieke fotografen op weg te helpen om hun fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Wil je meer weten? Check mijn socials of website via onderstaande links!

WAT JE KRIJGT.

 • Meer dan 20 HD-video's met een stap-voor-stap uitleg
 • Praktische voorbeelden
 • Persoonlijke feedback op de door jou gemaakte opdrachten
 • Exclusieve toegang tot de besloten PhotoBoosters Facebook groep
 • Altijd persoonlijk antwoord op vragen na het succesvol afronden van de cursus
 • Niet tevreden? We bieden een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!